Okulumuz Hakkında

Çakırlar İlkokulu
Çakırlar Mahallesi Merkez DÜZCE
03805578032
0
https://cakirlario.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizin, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre mevcut müfredat programları, yerel programlarla desteklenerek, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, aile katılımına olan desteği ile kendinin farkında olan bireyler yetiştirmek hedefimizdir. Bunun için hedefimiz; Öğrencilerimize, izleme, uygulama, değerlendirme ve yorum yaparak kendilerini ifade etmelerine imkan tanıyan öğretmen destekli eğitim ortamı sağlayarak öğrencinin öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayan ve birlikte öğrenmeye katkıda bulunan, toplumun kültürel özelliklerine önem veren, öğrencilere sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, paydaşlarının mutluluk ve gurur duyduğu ve sürekli gelişim gösteren, bir okul olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı Okulumuzda eğitim alanında ki gelişmeler izlenmekte ve öğrencilerimiz ile birlikte yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun “Aile Eğitimi” verilerek en iyiyi sunma gayreti içinde olmak hedeflenmektedir.

BAŞARILAR

Okulumuz sosyal ve sportif faaliyetlerde mevcut imkanları ile her yıl farklı bir etkinlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Geleneksel olarak yapılan Uçurtma Festivalinin bu yıl 10.su düzenlenecektir. Beyaz Bayrak ve Griden Gökkuşağına çevresel ödüllerin yanında özellikle atletizm alanında her yıl öğrencilerimiz derece yapmaktadır. Bu yıl da öğrencilerimiz ilimizi bölge ve il genelinde temsil etmiştir. Bu yıl sonuncusunun yapılması planlanan SBS´de Düzce´de ilk 500 tam puan alan öğrencimiz Bekir KELEŞ Türkiye derecesi yapmıştır.
Öğretmen :7
Öğrenci :80
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :780
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Öğretim Şekli

TAM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

08:40-14:25

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

8 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

MAHALLE

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları